Bijverdienen

Wilt u een goed inkomen, meer flexibiliteit en de vrijheid om zelf uw financiële toekomst te kunnen bepalen? Wij zoeken  Enthousiastelingen  met de  Winnaarsmentaliteit in zich! Daartoe WERKEN we samen met een Internationaal bedrijf die in meer dan 158 landen actief is en dit jaar al 37 jaar hard aan de weg timmert. Wegens uitbreiding en groei van ons enthousiast team hier in de Benelux hebben wij nieuwe mensen nodig die de groei van ons bedrijf in goede banen kunnen leiden. Afgelopen jaren een groei van 24% per jaar. En dat in tijden van recessie is zeer uniek!

Zou je meer willen bijverdienen naast je huidige activiteiten?

Werken in een team van mensen elkaar te helpen om Parttime een Fulltime Inkomen te verdienen. Wij bieden u een Unieke Inkomstenmogelijkheid! Profiteer van de enorme groei die wij momenteel genieten en maak kennis met de meeste succesvolle collega’s die klaar staan om u mee te gaan helpen .Ervaar hoe het is om ECHT beloont te worden voor uw inzet en presentaties Een zeker inkomen voor nu en later €500- €8000 per maand (parttime werken 5-25 uur per week) . Durf jij te kiezen voor je eigen geluk?  Heb jij, net als ik, dromen die je waar wilt maken!? Bijvoorbeeld: 1)  Je bent niet tevreden met je huidige  baan. 2) Je zou liever niet iedere dag van 9u-17u op een kantoor zitten. 3 )Je hebt kinderen en wilt meer thuis zijn. 4)  Je wilt financiële zekerheid creëren voor jou en/of je familie.

Wij hebben een oplossing!

Dan bied ik je een kans. Werk vanuit huis, of waar je maar wilt. En deel je eigen tijd in. Ik beloof geen gouden bergen en je wordt ook niet slapend rijk, maar als je wilt, kun je je leven veranderen. En alleen jij kan die keuze maken! . Daarnaast de mogelijkheid heeft om full- of part-time te kunnen werken, flexibel rondom andere activiteiten en verplichtingen. Angelique  werkt nauw samen met mensen, en helpt hen om een onafhankelijk, passief inkomen te creëren, dat geen plafond kent en ook nog eens overerfbaar is op uw kinderen en/of nabestaanden.

Ook te combineren naast je huidige activiteiten zoals een fulltime baan of naast je eigen bedrijf

Daarnaast biedt het voor Angelique en haar  collega’s nog vele extra’s om voor te werken. Een autovergoeding, wereldwijde reizen in 5-sterren resorts en een Chairman’s Bonus Program, wat een aandeel in de omzet van het bedrijf vertegenwoordigt. Dit alles kan bereikt worden door eenieder die bereid is om hard te werken, te leren en consequent anderen te willen helpen om succesvol te laten worden onder de paraplu van dit geweldig bedrijf Ontdek het hier! Geschikt voor mensen van alle leeftijden (18+)en achtergronden ,Geen voorkennis of diploma vereist. Ontdek hoe ook u op een waanzinnig leuke manier een passief inkomen kunt opbouwen door parttime te werken