Blog

thuiswerken

Parttime werken, grotendeels vanuit huis, met oneindige doorgroeimogelijkheden?

Wilt u niet langer iedere week 40 uur achter uw bureau zitten en het idee hebben dat u meer kunt doen? Dan hebben wij de oplossing voor u! Bij Betere Lifestyle kunt u zelf indelen wanneer u werkt en waar u werkt, dus ook vanuit huis. U hebt geen verplichtingen aan een baas, maar u bepaalt zelf hoe u uw werk doet. U bent zelf volledig verantwoordelijk voor wat u doet. Hoe beter u het doet, hoe groter de mogelijkheden worden. Neem het geluk dus in eigen hand en ga voor Betere Lifestyle.

Lees meer
Eigen werktijd bepalen

Ziet u weer op tegen de werkweek? Liever net als ik uw eigen werktijden bepalen?

Kijkt u nu alweer op tegen de volgende werkweek? Bent u helemaal klaar met 40 uur per week op kantoor zitten en iedere dag weer in de file te staan? Wij bieden u de oplossing. Bij Betere Lifestyle kunt u namelijk zelf uw werktijden bepalen. U bent helemaal vrij in wanneer u werkt en vooral wanneer u niet werkt. Wanneer u uw taken uitvoert is uw eigen verantwoordelijkheid. Geen ellendig lange werkweek meer, maar een echte verandering in uw leven!

Lees meer
Veranderen werk en inkomen

Wilt u veranderen in uw leven qua werk en inkomen?

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in uw leven? Wilt u eens wat anders doen op uw werk dan alleen maar op kantoor zitten iedere dag en wilt u meer inkomen genereren? Wij bieden u die mogelijkheid! Ga voor Betere Lifestyle en verander uw leven. Bij Betere Lifestyle kunt u aan de slag gaan als FBO en kunt u zelf bepalen hoe uw leven eruit ziet. Het is namelijk tijd om uw eigen geluk te bepalen. Wilt u zelf de touwtjes in handen nemen? Lees dan verder hoe u ons en uzelf kunt helpen.

Lees meer
Parttime werken fulltime genieten

Parttime werken fulltime genieten

Bent u het zat op elke week 40 uur lang te werken op kantoor? En elke dag in de files te staan en te laat komen op werk? Dan hebben wij de oplossing voor u! Kies voor Betere Lifestyle en geniet nog van uw leven! Bij Betere Lifestyle heeft u niet te maken met een manager die u taken oplegt. U verricht zelf uw taken waar en wanneer u dat zelf wilt. Alles is in uw eigen verantwoordelijkheid. Bij ons kunt u parttime werken en fulltime genieten, omdat het werk bij ons flexibel, leuk en anders is dan een vast baantje op kantoor. Neem de stap om verandering te brengen in uw leven!

Lees meer
Werken waar en wanneer u zelf wilt

Werken waar en wanneer u zelf wilt

Droomt u er ook van om uw dagen en tijden zelf in te delen, zonder rekening te houden met kantooruren of andere meetings met uw collega’s? Betere Lifestyle heeft een mooi concept om u te voorzien van flexibele werktijden. Zo kunt u werken waar u wilt en wanneer u zelf wilt. U deelt uw eigen tijd in. Wilt u nog de kinderen afzetten op school? Dat is geen enkel probleem! Er is niemand die daar iets over zal zeggen. De verantwoordelijk ligt bij uzelf.

Lees meer
gezond inkomen

Gezond inkomen en meer flexibiliteit?

Wilt u graag extra inkomen genereren, eigen baas zijn en uw eigen werktijden bepalen? Dan past u perfect binnen ons team! Bij Betere Lifestyle is het mogelijk om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan als FBO (Forever Business Owner). Hiermee genereert u een gezond inkomen die u zelf opbouwt en helpt u mensen bij het realiseren van een gezonde en betere levensstijl. Lees snel verder voor meer informatie over het worden van FBO bij Betere Lifestyle.

Lees meer
onbezorgde toekomst

Droomt u ook van een onbezorgde toekomst?

Durft u te kiezen voor uw eigen geluk? En wilt u uw dromen waarmaken? Dan biedt Betere Lifestyle de oplossing voor u! Ons bedrijf biedt een geweldig concept waarbij u zelf uw toekomst in eigen handen kunt nemen. Steeds meer mensen beseffen dat er steeds meer dingen aan het veranderen zijn en willen meer zekerheid voor de toekomst. We zullen dus dingen moeten veranderen voor een andere toekomst. Lees snel verder voor ons prachtige concept.

Lees meer
Wordt u onze nieuwe collega

Wordt u onze nieuwe collega?

Wilt u het beste uit uw leven halen? Word dan onze nieuwe collega! Betere Lifestyle helpt mensen bij het creëren van een gezonde en betere lifestyle door ons unieke plan.

Lees meer
Blijven staan waar u nu bent of veranderen

Blijven staan waar u nu bent of veranderen?

Droomt u elke dag over veranderingen in uw huidige baan? Dat kan bij Betere Lifestyle! Wij zorgen ervoor dat u meer plezier haalt uit uw werk door middel van ons plan. Daarnaast wordt u verlost van een baas, want u bent uw eigen baas bij Betere Lifestyle!

Lees meer
Samenwerken

Vindt u het leuk om met mensen te werken?

Vindt u het prettig en fijn om met mensen te werken? Kunt u ervoor zorgen dat mensen een betere lifestyle krijgen net zoals wij? Dan is het plan van Betere Lifestyle ideaal voor u. Binnen ons kleine, maar hechte team zorgen wij er elke dag voor dat mensen starten met een gezonde en energieke levensstijl. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat meer mensen starten met een betere lifestyle. Maar hoe pakken we dit aan?

Lees meer