Extra geld bijverdienen

Ontdek hoe ook u op een waanzinnig leuke manier een passief inkomen kunt opbouwen door parttime te werken Bent U op zoek naar een NIEUW of EXTRA INKOMEN een BIJVERDIENSTE of ONTSPANNEN THUISWERK. U kan starten zoals het bij uw situatie past . Profiteer van de enorme groei die wij momenteel genieten en maak kennis met de meeste succesvolle collega’s die klaar staan om u mee te gaan helpen . Ervaar hoe het is om ECHT beloont te worden voor uw inzet en presentaties Een bewezen formule .Geen personeel , blijvende inkomsten en een onafhankelijke lifestyle. Perfect te combineerbaar met uw huidige werksituatie, baan of zelfstandige activiteit .

U bent op zoek naar extra geld verdienen?

Ondernemen zonder risico’s Ontdek hoe ook u op een waanzinnig leuke manier een passief inkomen kunt opbouwen door parttime te werken. Angelique  heeft een aantal jaren ervaring als één-op-één coach en begeleidster  binnen de multinational, puur op basis van de persoonlijke ervaringen die zij heeft opgedaan bij het bouwen van haar eigen business. Zij is op zoek naar 3 typen mensen:    1)RETAILERS: product aanbeveling en creëren van een groep 20-30 regelmatige klanten, part-time vanuit huis te realiseren. Inkomsten €200-600,- per maand met 5 uur/week.   2)TEAMLEADERS: Ondersteunen en ontwikkelen van een eigen team van gelijkgestemde mensen die hun klanten bedienen. Coachen van verkooptechnieken, ondersteunen en trainen in alle aspecten (geen ervaring vereist -volledige training/begeleiding in huis). Parttime op te bouwen. Inkomsten €1500-2500,- per maand met 10-15 uur/week.   3) BUSINESS DEVELOPERS: Het uitbouwen van teams door heel de Benelux en Europa. Begeleiding, coachen en ondersteunen van teamleiders. Inkomsten €2500-15000,- per maand met 15-25 uur/week, autovergoeding, internationale reizen, winstdeling. Als je gefocused en ondernemend bent. Daarnaast de mogelijkheid heeft om full- of part-time te kunnen werken, flexibel rondom andere activiteiten en verplichtingen.

Wij bieden uw de mogelijkheid om full-of parttime te werken!

Angelique  werkt nauw samen met mensen, en helpt hen om een onafhankelijk, passief inkomen te creëren, dat geen plafond kent en ook nog eens overerfbaar is op uw kinderen en/of nabestaanden. Daarnaast biedt het voor Angelique en haar  collega’s nog vele extra’s om voor te werken. Een autovergoeding, wereldwijde reizen in 5-sterren resorts en een Chairman’s Bonus Program, wat een aandeel in de omzet van het bedrijf vertegenwoordigt. Dit alles kan bereikt worden door eenieder die bereid is om hard te werken, te leren en consequent anderen te willen helpen om succesvol te laten worden onder de paraplu van dit geweldig bedrijf Ontdek het hier!