Wilt u graag extra inkomen genereren, eigen baas zijn en uw eigen werktijden bepalen? Dan past u perfect binnen ons team! Bij Betere Lifestyle is het mogelijk om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan als FBO (Forever Business Owner). Hiermee genereert u een gezond inkomen die u zelf opbouwt en helpt u mensen bij het realiseren van een gezonde en betere levensstijl. Lees snel verder voor meer informatie over het worden van FBO bij Betere Lifestyle.

FBO worden?

gezond inkomenWilt u meer inkomen genereren en meer flexibiliteit in uw werk? Dan is het ideaal om te starten als FBO bij Betere Lifestyle. Als FBO’er bij Betere Lifestyle bent u een partner die meewerkt aan verschillende taken voor Betere Lifestyle, zoals het onder de aandacht brengen van gezondheidsproducten en –diensten. Hoe harder u doorzet, hoe beter u dit merkt aan uw inkomen.

Voordelen FBO

FBO zijn bij Betere Lifestyle heeft vele voordelen. Wij hebben er al enkelen genoemd, maar we zetten het graag nog op een rijtje voor u. Allereerst heeft u meer tijd voor uw familie en vrienden. U heeft zelf de vrijheid om uw eigen tijd en werkzaamheden in te delen, zonder rekening te houden met vaste tijden. Daarnaast bent u uw eigen baas en u kunt beginnen wanneer en waar u wilt. Start vandaag nog als FBO bij ons!

Verkooppartner gezondheidsproducten en –diensten

Als FBO bent u de ambassadeur van Betere Lifestyle. Hiermee bedoelen we dat u verschillende producten en diensten onder de aandacht gaat brengen bij onze doelgroep. Op deze manier wordt de doelgroep geënthousiasmeerd en zullen zij ook starten met een betere en gezonde levensstijl. Als een hecht team met meerdere FBO’ers zorgen we voor een betere wereld met meer gezondere, fittere en gelukkigere mensen! Om dit waar te maken hebben we uw hulp nodig. Waar wacht u nog op? Neem gerust contact met ons op om te starten als FBO!

Beginnen als FBO?

Heeft u interesse om te starten als FBO bij Betere Lifestyle? Maar twijfelt u nog over uw vaardigheden? Dat is geen enkel probleem! Wij bieden de mogelijkheid om trainingen te geven en te laten volgen, zodat u ook een volwaardige FBO’er wordt. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Maak uw droom waar bij Betere Lifestyle!