Nieuwe uitdaging

Betere Lifestyle biedt de mogelijkheid voor een uniek plan, zodat u een nieuwe uitdaging aan kunt gaan. Wij hebben een hecht team met zeer uiteenlopende achtergronden van mensen die professioneel en actief bezig zijn met ons plan. Ons team wil graag meer mensen bereiken voor het hanteren van een betere lifestyle. Wij leggen u graag uit hoe we te werk gaat.

Uniek plan

Wij bieden mensen die een verandering willen in hun lifestyle een unieke kans. Namelijk het worden van FBO bij Betere Lifestyle. Een FBO zorgt ervoor dat producten onder de aandacht worden gebracht bij de doelgroep, zodat zij een aankoop gaan doen. Dit kunt u op meerdere manieren aanpakken, zoals het benaderen van familie en vrienden, social media inzetten en informatie verschaffen op straat.

Persoonlijke begeleiding

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om FBO te worden. Daarom zijn wij opzoek naar mensen die er 100% voor gaan en leergierig zijn. Wij bieden u gratis een complete interne opleiding op maat aan inclusief persoonlijke begeleiding. Op deze manier past u snel perfect binnen ons team. Want uw achtergrond, opleiding en ervaring is niet van belang bij ons. Wij kijken naar andere factoren zoals uw motivatie, discipline en enthousiasme. Met behulp van deze trainingen zorgen we ervoor dat u een goede FBO’er wordt.

Eigen tijdsindeling en planning

Het meest unieke aan ons plan is de flexibiliteit. Het is mogelijk om zelf uw tijd in te delen en uw planning bij te houden. U kunt zowel parttime als fulltime aan de slag als FBO. Ouders kunnen op deze manier gemakkelijk thuis werken als de kinderen thuis zijn of naar school gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om eerst parttime te beginnen om te kijken of het bevalt en vervolgens fulltime aan de slag te gaan.

Heeft u nog vragen over ons plan? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken dit graag verder met u.