Bent u het zat op elke week 40 uur lang te werken op kantoor? En elke dag in de files te staan en te laat komen op werk? Dan hebben wij de oplossing voor u! Kies voor Betere Lifestyle en geniet nog van uw leven! Bij Betere Lifestyle heeft u niet te maken met een manager die u taken oplegt. U verricht zelf uw taken waar en wanneer u dat zelf wilt. Alles is in uw eigen verantwoordelijkheid. Bij ons kunt u parttime werken en fulltime genieten, omdat het werk bij ons flexibel, leuk en anders is dan een vast baantje op kantoor. Neem de stap om verandering te brengen in uw leven!

Parttime functie voor meer vrijheid

Parttime werken fulltime genieten

De traditionele baan van half negen tot vijf uur is verleden tijd voor u! Voortaan kunt u bij ons genieten van een parttime functie, waarbij het voelt alsof u fulltime kunt genieten. Daarnaast bouwt u een mooi inkomen bij ons op en heeft u genoeg flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Wilt u werken in de avonden en uitslapen in de ochtend? Gaat u gang! Naarmate u langer werkt bij ons, blijft uw inkomen hetzelfde terwijl uw activiteiten afnemen. Dat is toch een mooie functie?

Be your own boss

Werken bij Betere Lifestyle betekent dat u uw eigen baas bent. Wanneer u parttime aan de slag gaat, kunt u uw dag zelf plannen zonder rekening te houden met tijden, managers en andere collega’s. Werken wanneer u wilt werken is toch ideaal?

Werkzaamheden: FBO

Parttime aan de slag als FBO betekent dat u kunt genieten van een fulltime leven. Als FBO’er is het uw taak om gezondheidsproducten en diensten onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Dit betekent dat u ambassadeur bent van ons merk. FBO’ers van Betere Lifestyle zorgen ervoor dat mensen starten met een betere en gezonde levensstijl die zij willen omarmen. Dit doen we door hen te motiveren, informeren en enthousiasmeren.

Fulltime genieten?

Wilt u fulltime genieten van een job die eigenlijk niet ingevuld is als een job? En daarnaast ook nog eens een mooi inkomen opbouwen op basis van uw eigen inzet? Betere Lifestyle is op zoek naar enthousiaste FBO’ers. Ziet u uzelf deze functie vervullen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan informeren wij u verder over de functie.