Wilt u niet langer iedere week 40 uur achter uw bureau zitten en het idee hebben dat u meer kunt doen? Dan hebben wij de oplossing voor u! Bij Betere Lifestyle kunt u zelf indelen wanneer u werkt en waar u werkt, dus ook vanuit huis. U hebt geen verplichtingen aan een baas, maar u bepaalt zelf hoe u uw werk doet. U bent zelf volledig verantwoordelijk voor wat u doet. Hoe beter u het doet, hoe groter de mogelijkheden worden. Neem het geluk dus in eigen hand en ga voor Betere Lifestyle.

Eigen werktijden indelen

thuiswerken

Een van de voordelen van het werken bij Betere Lifestyle is dat u zelf alle vrijheid krijgt om uw werkzaamheden in te plannen. U kunt parttime aan de slag op tijden die voor u het beste uitkomen. Zo kunt u uw dagelijkse leven blijven leiden en uw werk daarop aan laten sluiten. Zo vormt het ophalen van de kinderen of een ochtendje uitslapen geen enkel probleem. De werkplek is ook naar eigen wens in te vullen. U kunt bij Betere Lifestyle vanuit huis werken, wat u de moeite en tijd bespaart van het in de file naar kantoor komen.

Werken als ambassadeur

Bij Betere Lifestyle gaat u aan de slag als FBO’er, wat staat voor Forever Business Owner. U bent in deze vorm ambassadeur van Betere Lifestyle. U gaat dan ook aan de slag met het onder de aandacht brengen van verschillende gezondheidsproducten aan de doelgroep van Fit Lifestyle Angelique. Hiermee willen we mensen laten starten met het ontwikkelen van een betere lifestyle. Zo zorgen we voor gezondere en fittere mensen. Als ambassadeur is het aan u om mensen kennis te laten maken met onze producten en diensten.

Doorgroeien als FBO’er

U hebt uw eigen toekomst in de hand als FBO’er. U kunt namelijk doorgroeien binnen ons bedrijf aan de hand van uw prestaties. Dat geldt ook voor uw inkomen. Bij Betere Lifestyle bouwt u uw eigen inkomen op. Hoe harder u werkt, hoe hoger uw inkomen zal zijn. De eigen verantwoordelijkheid komt dan ook naar voren in de kansen die u krijgt als FBO’er. De doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos, dus neem nu nog het heft in eigen hand en ga aan de slag bij Betere Lifestyle. Word eigen baas en maak van uw leven wat u wilt!

Start vandaag nog!

Wilt u uw eigen tijden indelen en zelf verantwoordelijk worden voor uw eigen geluk? Dan is het tijd om te veranderen. Betere Lifestyle is op zoek naar enthousiaste harde werkers die als FBO ons team aanvullen. Ziet u dit wel zitten? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u en starten het traject voor u op.