Thuiswerk

Enthousiaste moeders gezocht. Wil jij weer aan de slag, als de kinderen op school zitten. Wil jij de vrijheid om vanuit huis te werken . Een van de mogelijkheden die wij bieden is op een leuke ontspannen manier in alle vrijheid rond je gezin van thuis uit te werken .Je bepaalt zelf jouw werkuren en werkt op je eigen tempo .

Op zoek zijn naar een nieuwe carrière ?

Wij zoeken mensen die voor zichzelf de beslissing hebben genomen dat zij écht iets anders willen. Mensen met een grote motivatie om iets in hun huidige werk- en/of leefomstandigheden te willen veranderen. Daarnaast herkent u zich in de volgende elementen:  U bent een prettig persoon.  U ziet eerder mogelijkheden dan moeilijkheden.  U gaat graag met mensen om – u bent een ‘mensen-mens’. U hoeft niet commercieel te zijn of een ‘goede babbel’ te hebben.  Belangstelling hebben voor mensen vinden wij veel belangrijker.  Uw opleiding, beroep, leeftijd of achtergrond is minder relevant. Uw persoonlijkheid en uw instelling doen er meer toe.

Wil jij ook de regie over je eigen financiële situatie?

U bent iemand die het leuk vindt om met mensen te werken. U deelt graag uw kennis en ervaring met anderen. U wilt zodoende een mentor/coach voor anderen zijn. U vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. U bent leergierig. U beseft dat u nooit te oud bent om te leren. U bent ondernemend en een doorzetter.  Als u ergens aan begint dan maakt u het ook af.  U wilt écht iets veranderen in uw huidige werk- of leefomstandigheden.

Als u zich in het bovenstaande herkent, dan past u zeker in ons team van leuke, enthousiaste collega’s. Mensen voor wie onze manier van werken aanvankelijk ook helemaal nieuw was. Allemaal mensen die achteraf zeggen blij te zijn dat zij ons zijn tegengekomen.  Als u de motivatie heeft om het heft in eigen hand te nemen om uw gewenste verandering te realiseren … dan hebben wij niet alleen het ‘voertuig’ maar ook de ervaring en de bereidheid om u hierbij te helpen. Misschien bent u zo’n persoon?

Sta je open voor een nieuw manier van werken ?

Als dat zo is, dan willen wij graag met u in contact komen. “Kom om van de voordelen te genieten van “”de grootste kans ter wereld”” Het is geheel zonder risico. Geen lidmaatschap, geen maandelijkse kosten en geen verplichting tot aankoop. U krijgt toegang tot fantastische producten en de kans van uw leven voor een toekomst in zekerheid, gezondheid en welstand.” Daarnaast word u persoonlijk begeleid en komt u in een team wat naast het werken ook gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Samen werken aan uw mooie toekomst Werken in een team van mensen elkaar te helpen om Parttime een Fulltime Inkomen te verdienen. Wij bieden u een Unieke Inkomstenmogelijkheid! Wij bieden uw een zekere toekomst voor nu en later €500 – €8000 per maand (parttime werken 5-25 uur per week ) Verander uw leven en begin aan een nieuwe uitdaging. Bezoek  Website