Gaat u met tegenzin naar uw werk?

Bent u uw huidige baan beu? Wilt u niet meer van negen tot vijf werken? Bent u eigenlijk op zoek naar een nieuwe baan? Wilt u niet meer voor een baas werken? Maar vindt u het risico daarvan te groot? Dan zit u hier in ieder geval goed, want ik kan u helpen!

Eigen baas

Ik ontmoet veel verschillende mensen die eigenlijk eigen baas willen zijn, maar het risico te groot vinden. Wat nou als het niet loopt? Wat nou als ik het financieel niet meer red? Wat nou als? Wat nou als ik zeg dat ik u daarbij kan helpen? Wij bieden geen traditioneel ondernemerschap, maar we bieden wel een mogelijkheid en bovenal vrijheid.

Langzaam opbouwen

Wanneer u graag wilt beginnen met het verwezenlijken van uw eigen dromen, hoeft u niet meteen uw baan op te zeggen. U kunt beginnen met een aantal uur paar week, nog naast uw huidige baan. Zo kunt u langzaam uw netwerken gaan opbouwen en uw eigen geld gaan verdienen. Wanneer u dan merkt dat u voldoende geld heeft om van te leven, kunt u uw huidige baan opzeggen. Geen risico’s dus!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar mensen die doorzettingsvermogen hebben, die ondernemend zijn, die enthousiast zijn en een positieve instelling hebben. We zoeken mensen die op zoek zijn naar hun eigen geluk, die open staan voor nieuwe ontwikkelingen en daarbij actief betrokken willen zijn.

Kiest u voor uw eigen geluk?

Ik kan me niet meer voorstellen dat ik op een kantoor werkte, voor een baas en dat voor veertig uur in de week. Dat kan voor veel mensen werken, maar ik merkte aan mezelf dat ik altijd met tegenzin naar het werk ging. Nu werk ik voor mezelf, maak ik mijn eigen geld zonder risico’s, deel ik mijn eigen tijd in en werk ik vanuit huis. Ooit was dat voor mij ook allemaal anders, maar wat ik kan, kunt u ook!

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust even contact met mij op via mijn telefoonnummer 06 – 21 85 15 46 of via het contactformulier, dan neem ik contact met u op!

werken tijdens schooltijden
geen baanzekerheid