Werken met veel doorgroeimogelijkheden!

Bent u uw huidige baan beu en heeft u behoefte aan een nieuwe uitdaging? Bij ons zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos, lees nu verder!

Nieuwe manier van ondernemen

Wij bieden u een nieuwe manier van ondernemen. Bij ons kunt u niet terecht voor een traditionele baan of een traditioneel ondernemerschap. Dat klinkt misschien een beetje eng, maar eigenlijk biedt het erg veel mogelijkheden! Wij bieden u de mogelijkheid om een inkomstenstroom op te bouwen, die boven het gemiddelde inkomen uitstijgt. Daarna kan deze blijvend worden en is zelfs overerfbaar. Na een tijdje krijgen uw inkomsten een passief karakter. Dit betekent dat uw inkomsten blijven, terwijl uw aantal werkuren afnemen.

Onze doorgroeimogelijkheden

U kunt bij ons terecht mits u gemotiveerd en enthousiast bent. Voor ons maakt leeftijd, opleiding of ervaring niets uit. Bij ons krijgt u persoonlijke begeleiding en wordt u gecoacht. Wij hebben drie verschillende mogelijkheden:
– Retailers: het aanbevelen van producten en een goede klantenkring opbouwen die regelmatig terugkomt.
– Teamleaders: het ondersteunen en ontwikkelen van een eigen team van gelijkgestemde mensen. Eigen team ondersteunen en trainingen in alle aspecten.
– Business developers: Begeleiding, coaching en ondersteuning van teamleider door heel Europa.

Overige voordelen

Bij ons kunt u dus uitstekend terecht wanneer u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, gemotiveerd en enthousiast bent. Daarnaast coachen wij u dagelijks en leiden we u op tot een volwaardig teamlid. U krijgt bij ons de mogelijkheid om thuis te werken, uw eigen uren te bepalen en deze ook zelf in te delen. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor uw inkomstenstroom. Hoe beter u uw best doet, hoe meer dit gaat stijgen.

Interesse?

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem gerust even contact op, wij helpen u graag!

doorgroeimogelijkheden