Bent u een enthousiaste moeder die op zoek naar een aantal uurtjes werk in de week tijdens schooltijden? Wilt u weer aan de slag als de kinderen op school zitten en wilt u de vrijheid om vanuit thuis te werken? Wij bieden u de perfecte baan aan. U kunt bij ons op een leuke ontspannen manier in alle vrijheid vanuit thuiswerken op de tijden die u wilt.

Wie zoeken wij?

Bij ons doen ervaring, leeftijd en diploma’s er niet toe, zolang u ervoor wilt gaan, willen wij dat ook. Herkent u zichzelf in het onderstaand profiel? Neem dan gerust even contact op voor meer informatie!
– U bent een prettig persoon
– U ziet mogelijkheden in plaats van moeilijkheden
– U gaat graag met mensen om
– U bent u een echt mensen-mens
U hoeft geen salespersoon te zijn, commercieel zijn ingesteld of een goede babbel hebben. Wij zijn op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn en er 100% voor willen gaan.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij ons krijgt u te maken met een andere manier van werken, maar wel eentje die geheel zonder risico is. Geen lidmaatschap, geen maandelijkse kosten en geen verplichting tot aankoop. U krijgt toegang tot de meest fantastische producten. U krijgt de kans om financieel onafhankelijk te worden, de zekerheid tot een goede toekomst. Daarnaast wordt u persoonlijk begeleid en komt u in een team waar u veel kunt leren. Samen werken we aan een prachtige toekomst.

Werken tijdens schooluren

Verander nu uw toekomst en combineer uw moederschap eenvoudig met een aantal uurtjes werk per week. Deze uren kunt u geheel zelf invullen en eenvoudig vanuit thuis werken. Neem gerust even contact op voor meer informatie!

werken tijdens schooltijden