Wilt u al een tijdje meer uit uw leven halen? Meer verantwoordelijkheid krijgen en een nieuwe uitdaging aangaan? Dan biedt Betere Lifestyle de uitkomst voor u! Wij zijn op zoek naar mensen die meer willen halen uit hun leven en zich fit en energiek willen opstellen. Gedrevenheid, flexibiliteit en eigen tijd indelen, zijn de keywords bij ons. Lees snel verder om erachter te komen wat wij u bieden!

Extra inkomen

meer uit het leven halenWilt u financieel onafhankelijk zijn van uw huidige baan? Of wilt u meer verdienen? Het is allemaal mogelijk bij Betere Lifestyle! Bij ons genereert u een extra inkomen door parttime of fulltime werkzaam te zijn als FBO (Forever Business Owner). Als FBO van Betere Lifestyle bent u de ambassadeur van ons merk en brengt u de verschillende gezondheidsproducten onder de aandacht bij de doelgroep. Op deze manier zorgen wij ervoor dat zo veel mogelijk mensen starten met een betere lifestyle. Laten wij de mensen bewust maken van een gezonde lifestyle!

Flexibel werken

Als FBO heeft u het voordeel dat de werktijden flexibel zijn. Zo kunt u zelf uw eigen tijd en werkzaamheden indelen, zonder rekening te houden met vaste tijden. Daarnaast bent u eigen baas en kunt u beginnen wanneer en waar u wilt. Of nou u uw werkzaamheden achter uw laptop verricht of op straat, doe het vooral op uw eigen manier!

Word FBO!

Heeft u interesse in te starten als FBO en meer uit het leven te halen? Betere Lifestyle biedt u diverse mogelijkheden en trainingen om te groeien tot een volwaardige FBO’er. Daarnaast wordt u de eerste periode begeleid door professionals die ervaring hebben als FBO. Wilt u zich aanmelden? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!