Wilt u het beste uit uw leven halen? Word dan onze nieuwe collega! Betere Lifestyle helpt mensen bij het creëren van een gezonde en betere lifestyle door ons uniek plan. Wij helpen al ruim 17 jaar lang om mensen financieel onafhankelijk te worden door FBO (Forever Business Owner) te worden. Lees snel verder voor de voordelen van FBO bij Betere Lifestyle.

Waar staat FBO voor?

FBO staat voor Forever Business Owner. Binnen deze mooie functie is het uw taak om mee te werken aan verschillende taken voor Betere Lifestyle, waaronder het verkopen van gezondheidsproducten en –diensten. FBO kunt u ook zien als een verkooppartner bij Betere Lifestyle. Het is uw taak om mensen over te halen om te starten met een betere levensstijl door onze producten en diensten. Hoe u dit kunt doen? Dat mag u zelf bepalen. Wilt u promoties uitvoeren op social media kanalen of toch liever deur aan deur verkoop verrichten? U mag uw eigen manier hanteren om de beste resultaten te behalen.

Voordelen FBO zijn

Wordt u onze nieuwe collegaFBO zijn bij Betere Lifestyle heeft vele voordelen. Zo kunt u denken aan meer vrije tijd en flexibele tijden, zodat u altijd nog uw kinderen zonder zorgen kunt afzetten. Het is maar net wat u wilt en wanneer u dat wilt. FBO kunt u zowel parttime als fulltime zijn bij ons. Daarnaast bent u als FBO uw eigen baas. U hoeft geen verantwoording af te leggen aan een baas, maar u kunt gewoon uw eigen taken afwerken.

Werkwijze FBO’ers

Als FBO’er bent u de ambassadeur van Betere Lifestyle. Hiermee bedoelen wij dat u verschillende gezondheidsproducten onder de aandacht brengt bij de doelgroep. Als hecht team zorgen wij voor een betere wereld met gezondere mensen. Deze doelstelling willen wij waarmaken met behulp van onze producten en diensten. Doet u mee?

Starten als FBO?

Wilt u starten als FBO? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder in dit gehele proces, zodat u snel aan de slag kunt. U wordt begeleid door andere professionals die ervaring hebben als FBO. Gezondheid staat boven alles!