Kijkt u nu alweer op tegen de volgende werkweek? Bent u helemaal klaar met 40 uur per week op kantoor zitten en iedere dag weer in de file te staan? Wij bieden u de oplossing. Bij Betere Lifestyle kunt u namelijk zelf uw werktijden bepalen. U bent helemaal vrij in wanneer u werkt en vooral wanneer u niet werkt. Wanneer u uw taken uitvoert is uw eigen verantwoordelijkheid. Geen ellendig lange werkweek meer, maar een echte verandering in uw leven!

Eigen tijden indelen

Eigen werktijd bepalen

Als u aan de slag gaat bij Betere Lifestyle kunt u zelf helemaal beslissen hoe uw werktijden eruit zien. Geen vaste werktijden meer en al helemaal geen kantooruren van 40 uur in de week. Wilt u een keer wat later beginnen? Geen probleem! U bepaalt het volledig zelf. Dus als u liever in de avond aan de slag wilt gaan is dat helemaal aan u. U verricht uw taken wanneer u dat wilt, zonder baas of rekening te moeten houden met andere werknemers.

Word FBO

Ziet u de flexibiliteit in uw werk wel zitten? Als FBO bij Betere Lifestyle bent u een partner die meewerkt aan allerlei verschillende taken voor Betere Lifestyle. Zo brengt u bijvoorbeeld onze gezondheidsproducten en –diensten onder de aandacht bij onze doelgroep. U verdient hiermee een gezond inkomen dat kan stijgen aan de hand van uw eigen inzet. Zo bepaalt u zelf wat u doet en heeft u geen last meer van die trage werkweek.

Wat doet u als FBO?

Wanneer u als FBO voor ons aan de slag gaat, bent u vanaf dat moment een ambassadeur van Betere Lifestyle. Dit houdt in dat u de doelgroep gaat enthousiasmeren en stimuleren om te beginnen met een gezondere levensstijl. Daarbij brengt u onze producten en diensten onder de aandacht, zodat de doelgroep weet hoe ze die gezonde levensstijl kunnen bewerkstelligen. U werkt binnen een team van FBO’ers die samen zorgen voor fitte, gezonde en vooral gelukkige mensen.

Zelf bepalen?

Wilt u graag zelf bepalen hoe uw week eruit ziet? Wanneer u werkt en hoe u uw tijd indeelt? Wordt dan FBO bij Betere Lifestyle. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u verder met de start van het proces en informeren u over de route.